Design

SVV.fi: valovoimaiset verkkosivut esitystekniikan ammattilaiselle

Kun Suomen Videoviestintä SVV Oy otti Maeneen yhteyttä, tervehdittiin ajatusta yhteistyöstä innolla: audiovisuaalisia elämyksiä tuottava SVV on esitystekniikan kansainvälisesti toimiva ammattilainen. Mikäpä sen herkullisempaa, kuin päästä toteuttamaan upeat verkkosivut kiinnostavalle kumppanille!

Verkkosivuilla inspiraatiota uusille asiakkaille

Suomen Videoviestintä tarjoaa tapahtuma-ammattilaisille ja -järjestäjille AV-ratkaisuita Helsingin Messukeskuksessa sekä ulkomailla. SVV on vuosittain mukana yli 100 erilaisessa tapahtumassa, joista esimerkkejä ovat Nordic Business Forum, Kirjamessut, Habitare ja Pietarin kansainvälinen talousfoorumi.

Koska SVV luo asiakkailleen ikimuistoisia ääni-, kuva- ja valomaisemia sekä kansainvälisillä että kotimaisilla areenoilla, tuli sekä elämyksellisyys että erilaisten mahdollisuuksien kirjo välittää myös yrityksen verkkosivustolle. Melkoinen haaste – mutta sitä inspiroivampi projekti Maenelle.

Mitä sivustoprojektissa tehtiin?

Koska SVV:n alaa on elämysten ja kokemusten tuottaminen, verkkosivuilla visuaalisuuden tuli päästä ansaitsemaansa rooliin. Tämän mahdollisti WordPress-julkaisujärjestelmä, jonka sivurakenteessa näyttävä ja laadukas kuvasisältö nostettiin keskiöön.

Samalla kuvat tarjoavat ideoita ja inspiraatiota asiakkaalle tulevien tapahtumien suunnitteluun. Asiointia tukevat sivustolla kävijän näkökulmasta myös eri kieliversiot ja tilaajan näkökulmasta räätälöity ylläpito. Tuotteiden listaamiseen luotiin oma artikkelityyppi tarvittavine lisäkenttineen.

Responsiivisuus on Maenen töissä itsestäänselvyys, samoin kuin sivuston nopea latautuminen. Käyttöliittymän rakenne muotoiltiin kokonaisuudessaan kävijöitä kunnioittaen. Navigaation avulla kaikki tarpeellinen, kuten palvelut, tarjouspyyntölomake ja yhteystiedot, ovat näppärästi löydettävissä sivuston selkeän rakenteen opastaessa kävijää.

Koska verkkosivusuunnittelussa vähemmän on usein enemmän, ainoastaan kaikki tarpeellinen on SVV:n sivuilla esillä; suuri määrä monenlaisia sisältöjä ei välttämättä palvele käyttäjien tavoitteita ja tekee sivuston ylläpidosta työlästä.

Verkkosivut antavat vilahduksia elämyksistä

Suomen Videoviestinnän verkkosivusto rakennettiin kokonaisuudeksi, joka viestii tulevaisuuteen tähtäävää asiantuntijuutta ja toiminnan sekä palveluiden asiakaslähtöisyyttä. Selkeä ja visuaalisuutta korostava design houkuttelee tutustumaan sivuston sisältöön lähemmin ja ottamaan yhteyttä yritykseen.

Koska SVV:n ydinliiketoiminta, elämyksellisyys ja kokemukset, haluttiin pitää myös verkkosivujen ytimessä, ja koska Maenen tavoite on tuottaa täsmäsisältöjä asiakkaidensa yksilöllisiin tarpeisiin, tuotettiin SVV:lle vetovoimainen, houkutteleva ja inspiroiva verkkosivusto, jolla visuaalisuus on vailla vertaansa.

Totea itse:
https://svv.fi/

Ota yhteyttä
Maene Aleksi Manninen Aleksi Manninen
Designer, producer
hello@maene.fi