Sauna from Finland -verkkosivustot

Sauna from Finland -verkkosivustot

Sauna from Finland ry on monialainen suomalaisen saunan ympärillä toimiva yritysverkosto. Maenen ja SfF:n yhteistyö on jatkunut koko ajan kehittyen jo vuodesta 2012.

Sauna from Finlandilla on kaksi verkkosivustoa, jotka tukevat verkoston tärkeitä rooleja niin suomalaisten sauna-alan yritysten yhdistäjänä kuin suomalaisen saunakulttuurin maailmalle viejänäkin. SfF on kiteyttänyt myös suomalaisen saunomisen laatukriteerit, ja myöntää Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkkiä kriteerit täyttäville saunoille (merkin saaneet yritykset löytyvät SfF.fi -sivuston Laatumerkki-sivulta).

Saunafromfinland.fi -verkkosivustolla on sauna-uutisia, tietoa sauna-alasta, tutkimustietoa, tietoa Sauna from Finland -verkostosta ja jäseneduista. Samalla kun sivuston julkinen osa levittää sanaa yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneille, on jäsensivut paikka, jossa on tarjolla tärkeä ja monipuolinen tietopaketti saunaelämyksen vaatimuksista sekä markkinointimateriaaleja jäsenten käyttöön.

Saunafromfinland.com -WWW-sivuston tarkoitus on levittää maailmalle tietoa suomalaisesta saunakulttuurista eri kielillä, sekä toimia linkkinä saunasta kiinnostuneiden ja saunavalmistajien välillä. Sivustolle tuotetaan jatkuvasti uutta sisältöä niin saunatuotteista ja -palveluista kuin kulttuurista yleensäkin. Sivustotyöryhmä seuraa aktiivisesti alaa ja julkaisee sauna-artikkeleita, videoita ja linkkejä sauna-artikkeleihin muilla sivustoilla. Analysoimme hakuliikennettä ja alan trendejä varmistaaksemme, että sisältö säilyy relevanttina.

World Sauna Forum toi Maenen kanssa yhteen taiwanilaisen Karlin ja australialaisen Jackin.

Sauna from Finland järjestää myös vuotuista World Sauna Forum -tapahtumaa, kansainväliset vieraat pääsevät kohtaamaan suomalaisia saunanrakentamisen ja saunaelämyksen huippuammattilaisia. Verkoston yhteistyöllä on osallistuttu myös kansainvälisiin sauna-alan tapahtumiin, ja Sauna from Finlandin somekanavia käytetään kaikkien jäsenten asioista tiedottamiseen.

Välillä pääsee tekemään myös ääniä – tässä musiikkia kansainvälistymishankkeen promovideoon:

› Saunafromfinland.fi
Saunafromfinland.com
Sauna from Finlandin YouTube-kanava


Lisää luettavaa

Walter Optiikka -WWW-sivusto

Walter Optiikka -WWW-sivusto

Sivustodesign luotiin ajattomaksi ja helpoksi ylläpitää. Tyylikäs yleisilme perustuu kuviin, joita on helppo vaihtaa sesongin mukaan, ja tekstit sisältävät vain välttämättömimmän tiedon. Sivusto on luonnollisesti responsiivinen, ja ulkoasu mukautuu hienosti eri laitteille.

HEVI Kivitalot – talotehtaan tyylikkäät verkkosivut

HEVI Kivitalot – talotehtaan tyylikkäät verkkosivut

HEVI kivitalojen sivustouudistuksessa haluttiin kunnolla tilaa upeille kuville, ja panostettiin hallintapaneeliin sujuvan ylläpitotyönkulun mahdollistamiseksi.