Maenessa tapahtuu

Tervetuloa Maeneen!

Maene-logo

Maene Oy on Aleksi Manninen Designin uusi olomuoto. Yrittäjäntaipaleeni ensimmäiset 10 vuotta ovat takana, ja nyt tuntui sopivalta aloittaa seuraava jakso. Elokuussa päättynyt opiskelu oli hyvä paikka tarkastella vuosien aikana muodostunutta osaamista ja käytäntöjä. Tunkkaisimmat tavat ravistelin pois, ja jotain uutta toimivaa koetan löytää tilalle jatkuvasti.

Yleensä 4.9. on ollut päivä, jolloin olen aloittanut elämässä kaikkea uutta. Muutto, opiskelun aloittaminen, uusi työpaikka ja niin edelleen ovat sattunut syyskuun alussa kulloisenakin vuonna niin usein, että aloin jo tutkia mitä mieleenpainuvaa silloin on tapahtunut. Ei tietysti voi kieltää pelkkää sattumaakaan, onhan alkusyksy otollista aikaa kaikelle uudelle.

Tänä vuonna 4.9. kuitenkin viuhui ohi asiakastöissä, ja vei nimenkin keksiminen aikansa. Ensimmäistä firmaa perustaessa menin helpoimman kautta, mutta nyt halusin oikean nimen. Lukuisien vaihtoehtojen jälkeen olin kirjoittanut sanan Maene ja tiesin, että se on nyt tässä.

Maene on yhtenäisesti toimiva tekijäverkosto, jossa on suunnittelijoita, WWW-kehittäjiä, sisällöntuottajia, kuvittajia, hakukonemarkkinoijia, kielenkääntäjiä, painotalo ja niin edelleen. Haluan toimia avoimesti ja ymmärrettävästi. Siksi sivustollammekin kerrotaan, kuinka olemme toimineet muiden asiakkaiden kanssa.

Keskustelemme, tutkimme, suunnittelemme, julkaisemme, kehitämme.

Keskustelemme, tutkimme, suunnittelemme, julkaisemme, kehitämme. Haluamme toimia pitkissä asiakassuhteissa, jossa opimme tuntemaan toisemme läpikotaisin. Lue, tutustu, inspiroidu ja ole yhteydessä!

Terveisin,
Aleksi Manninen
Designer, Producer

Ota yhteyttä
Maene Aleksi Manninen Aleksi Manninen
Designer, producer
hello@maene.fi
050 567 6035